img058

Búzaburger

25 dkg/db

A húsos hamburgerhez, húspogácsához hasonló, szemcsés, darabos állomány, ami szeletelhető. A szeletekből az összetevők nem hullanak ki. Jellegzetesen markáns, fűszeres sült íz.

img038

Lecsós pástétom

20 dkg/db

A tönkölyös pástétomhoz hasonló, kicsit lágyabb, nedvesebb. A lecsórészek darabjai megjelenhetnek a vágásfelületen. Jellemzően a lecsókeverék paprikás-paradicsomos íze dominál a pástétom-fűszerkeverék mellett.

img054

Paprikás-tönkölyös szendvicsfeltét

20 dkg/db

Jellegzetes paprikás íz, enyhén borsos, enyhe csípősség megengedett de alapvetően nem csípős. Jól érezhetően füstös, kolbászos aromájú. Rugalmas, kissé szálkás, kolbásszerű állag, amiben a főtt, puha tönkölyszemek jól beágyazottak, a vágási felületből nem esnek ki.

rudli_300g copy

Rúdli

30 dkg/db

A csemege szendvicsfeltéthez hasonlóan rugalmas állag, belül kicsit szálkásan rostos. Jellegzetes párizsi íz, a csemegénél jobban füstös, fokhagymás.

snack 200g copy

Snack búzahús

20 dkg/db
img030

Tavaszi szendvicsfeltét

20 dkg/db

Borsó- és pritaminpaprika-mozaikos, a köztes állomány a csemege szendvicsfeltéthez hasonló, a mozaikok friss zöldségízűek.

img034

Tönkölyös pástétom

20 dkg/db

A szezámos pástétomhoz hasonló állomány, ami szelhető és kenhető is. Fűszeres pástétom íz, egyik fűszer-összetevő sem dominál benne.