Búzaburger
A húsos hamburgerhez, húspogácsához hasonló, szemcsés, darabos állomány, ami szeletelhető. A szeletekből az összetevők nem hullanak ki. Jellegzetesen markáns, fűszeres sült íz.
Csemege szendvicsfeltét
Lecsós pástétom
A tönkölyös pástétomhoz hasonló, kicsit lágyabb, nedvesebb. A lecsórészek darabjai megjelenhetnek a vágásfelületen. Jellemzően a lecsókeverék paprikás-paradicsomos íze dominál a pástétom-fűszerkeverék mellett.
Paprikás-tönkölyös szendvicsfeltét
Jellegzetes paprikás íz, enyhén borsos, enyhe csípősség megengedett de alapvetően nem csípős. Jól érezhetően füstös, kolbászos aromájú. Rugalmas, kissé szálkás, kolbásszerű állag, amiben a főtt, puha tönkölyszemek jól beágyazottak, a vágási felületből nem esnek ki.
Rúdli
A csemege szendvicsfeltéthez hasonlóan rugalmas állag, belül kicsit szálkásan rostos. Jellegzetes párizsi íz, a csemegénél jobban füstös, fokhagymás.
Snack búzahús
Standard búzahús
Szezámos pástétom
Tavaszi szendvicsfeltét
Borsó- és pritaminpaprika-mozaikos, a köztes állomány a csemege szendvicsfeltéthez hasonló, a mozaikok friss zöldségízűek.
Tönkölyös pástétom
A szezámos pástétomhoz hasonló állomány, ami szelhető és kenhető is. Fűszeres pástétom íz, egyik fűszer-összetevő sem dominál benne.