Diákcsemege
250 g
Az aszalt gyümölcsök és olajos magvak ízben nagyon jól kiegészítik egymást. Fogyassza a nap bármely szakaszában!
Földimogyoró, hántolt
250 g
Az egyik legkedveltebb és legelterjedtebb ropogtatnivaló. Süteményekben vagy önmagában fogyasszuk, de sült egytálételek különleges kiegészítője is lehet!
Kesudió
100 g
Lenmag
250 g
Felhasználási javaslat: Ajánljuk bármilyen főételbe, salátába, pékáruba vagy joghurtba keverve. Teaként elkészítve segíthet a székrekedésen.
Napraforgómag, hántolt
250 g
A napraforgómag, "szotyi" az egyik legismertebb és legkedveltebb ropogtatnivaló. Kenyérsütésnél különleges alkotóelem lehet, de salátákhoz is kiváló!
Szezámmag, hántolt
200 g
Felhasználási javaslat: Kenyérsütésnél különleges alkotóelem lehet, de salátákhoz vagy joghurtba, kefirbe keverve is jól érvényesül!